Preskoči na vsebino


Oznanila, 33. navadna – 14. 11. 2021

Najprej še enkrat Bog povrni za vse darove, ki ste jih namenili za župnika Damjana (zame) prejšnjo nedeljo. Hvala pa tudi za vse darove, ki ste jih danes namenili za cerkev.

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost  - PCT (za starejše od 12 let), obvezna je maska, razkuževanje rok in držanje varnostne razdalje. Vsak je sam odgovoren, da izpolnjuje pogoje za vstop v cerkev.

Teden zaporov z naslovom »Pomislite na VRANE: ne sejejo in ne žanjejo. Nimajo ne shrambe ne žitnice in vendar jih Bog hrani. KOLIKO VEČ KAKOR PTICE STE VREDNI VI! bo potekal od danes do sobote. Namen tedna je pobuda za molitev in pospeševanje zavedanja o potrebah zaprtih oseb in njihovih družin, žrtev kaznivih dejanj, zaposlenih  in vseh drugih, ki skrbijo za zapornike.

V torek ste k sveti maši in molitvi pred Najsvetejše za blagoslov v družinah še posebej vabljeni farani s Studena.

V torek ima srečanje druga zakonska skupina.

V petek bo ob 19. uri v Krekovem domu 13. Krekov večer. Leta 2023 bomo na Selškem in Loškem obeleževali 1050. obletnico začetka Loškega gospostva, ki sega v leto 973. Ta obletnica se nas dotika, zato smo mu namenili pomenljiv naslov: »OD VČERAJ SMO!«. Gost večera bo prof. dr. Metod Benedik OFM Cap. Lepo vabljeni!

V soboto bo ob 19. uri bo tu v cerkvi Rebeka Megušar predstavila svoje lanskoletno delo v Keniji, kamor je odšla preko mladinskega projekta Pota.

V nedeljo bo ob 10. uri oratorijska sveta maša.

V nedeljo je praznik Kristusa Kralja vesoljstva in za župnijo Bukovščica praznik celodnevnega češčenja Svetega Rešnjega Telesa. Začetek bo s sveto mašo ob 8. uri. Sklep bo ob 16. uri s sveto mašo, ki ga bo vodil Matej Rus, kaplan v Železnikih. Vabljeni k molitvi ali sveti maši.

Zadaj pod zvonikom si lahko kupite Marijanski koledar in Pratiko.

Lokacija:
Print Friendly and PDF