Preskoči na vsebino


Oznanila, 32. navadna - zahvalna – 7. 11. 2021

Najprej se zahvaljuje za vse darove, ki ste jih namenili za župnika Damjana (zame). Bog vam bogato povrni vsak dar. Hvala tudi za vse darove, ki ste jih pustili pri Irmi na Bukovici.

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost  - PCT (za starejše od 15 let), obvezna je maska, razkuževanje rok in držanje varnostne razdalje. Vsak je sam odgovoren, da izpolnjuje pogoje za vstop v cerkev.

Romanji za moške in kmete odpadeta zaradi širjenja epidemije.

Danes bo ob 14. uri zahvalna sveta maša v Lajšah.

Danes popoldne ima srečanje peta zakonska skupina.

Od torka bodo večerne svete maše ob 18. uri.

V torek ste k sveti maši in molitvi pred Najsvetejše za blagoslov v družinah še posebej vabljeni farani iz Dolenje vasi.

V torek bo ob 19. uri srečanje za sodelavce Karitas.

V četrtek bo ob 19.15 srečanje za člane novega Župnijskega pastoralnega sveta. Vsi člani iz obeh župnij lepo vabljeni!

V petek ima srečanje tretja zakonska skupina.

V soboto bo ob 18. uri (začetek s sveto mašo) srečanje za animatorje Oratorija. Vsi mladi, ki bi radi sodelovali na Oratoriju, se srečanja zagotovo udeležite.

Zadaj pod zvonikom si lahko kupite Marijanski koledar in Pratiko.

Škofijska Karitas Ljubljana vabi, da se priključite akciji STISKA, s katero zbirajo sredstva za nakup hrane in pomoč ljudem pri plačilu osnovnih življenjskih stroškov. Pomagate lahko z enkratnim plačilom položnice, lahko pa izpolnite prijavnico in postanete redni darovalci Karitas z mesečnim prispevkom 3 €. Položnice in prijavnice so vam na voljo na mizi pod zvonikom.

Vzemite nov Farni list.

Lokacija:
Print Friendly and PDF