Preskoči na vsebino


Oznanila, 29. navadna – 17. 10. 2021

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost  - PCT (za starejše od 15 let), obvezna je maska, razkuževanje rok in držanje varnostne razdalje. Vsak je sam odgovoren, da izpolnjuje pogoje za vstop v cerkev.

Danes ob 14. uri molitev rožnega venca vodijo zakonci, prihodnjo nedeljo pa člani Karitas.

Danes bo ob 15. uri zahvalna sveta maša na Sv. Mohorju.

Smo v mesecu oktobru, mesecu pobožnosti rožnega venca. Vabljeni k molitvi doma in tudi v cerkev. Veroučenci vabljeni, da k molitvi rožnega venca in sveti maši skupaj s svojimi starši pridete vsaj enkrat med tednom. In sicer 1., 2. in 3. razred ob torkih, 4. in 5. razred ob četrtkih, 6. in 7. razred ob sobotah ter 8. in 9. razred ob petkih. Molitev rožnega venca se bo pričela 30 minut pred sveto mašo.

V torek ste k sveti maši in molitvi pred Najsvetejše za blagoslov v družinah še posebej vabljeni farani s Stirpnika, Golice in Ojstrega vrha.

V torek ima srečanje druga zakonska skupina.

V petek ima srečanje prva zakonska skupina.

V soboto bo ob 8-ih zjutraj na Sv. Križu zahvalna sveta za sosesko Sv. Križa.

V soboto se bo pričel mladinski verouk. Povabljeni vsi mladi.

Prihodnjo nedeljo je misijonska nedelja, vaši darovi bodo namenjeni za misijone.

Novi Župnijski pastoralni svet je medžupnijski. V njem je 16 predstavnikov Selške župnije in 6 iz Bukovščice. Iz Selške župnije so člani: Irma Rihtaršič, Marija Tavčar, Meta Potočnik, Lili Tolar, Tadeja Tavčar, Ana Prevc Megušar, Monika Pegam, Anton Nastran, Jernej Bešter, Marjan Thaler, Jože Pollak, Janez Thaler, Primož Tolar, Alojzij Kokalj, Jure Štibelj in Gregor Gartner. Vse člane prosim, če se oglasijo v zakristiji.

Naročite lahko molitve za rajne v mesecu novembru.

Bog povrni za vse darove, ki ste jih darovali za cerkev.

Zadaj pod zvonikom je na mizi na razpolago Vincencijev koledar – vzemite tudi kuverto s položnico in spremnim pismom za kaj in kako so bili vaši darovi porabljeni v preteklih letih in za kaj bodo letošnji.

Lokacija:
Print Friendly and PDF