Preskoči na vsebino


Oznanila, 23. navadna – 5. 9. 2021

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost, obvezna je maska, razkuževanje rok in držanje varnostne razdalje.

Bog povrni za vse darove, ki ste jih namenili za cerkev.

Danes bo ob 15. uri zahvalna sveta maša na sv. Miklavžu.

Otroci z jutrišnjim dnem se prične verouk po urniku, ki je objavljen v zadnjem Farnem listu. Otroci od 4. razreda naprej pridite v cerkev, da bomo imeli sveto spoved.

Starši, ki še niste vpisali otrok k verouku to lahko storite v času uradnih ur v župnišču in sicer jutri v ponedeljek zjutraj med 8.15 in 9. uro ter v torek popoldan med 15.30 in 16.30 uro.

V torek zvečer bo ob 18. uri srečanje škofa birmovalca Antona Jamnika z birmanci njihovimi botri in starši. Starši in botri lepo vabljeni na srečanje.       

V sredo je praznik Marijino rojstvo – mali šmaren. Lepo vabljeni k svetim mašam zjutraj ob 8. uri ali popoldan ob 18-ih na Bukovici in 19-ih v Selcih.

V petek bo poleg oznanjene svete maše tudi 7. dan za Luka Eržena.

V soboto je na Brezjah škofijski molitveni dan za nove duhovne poklice. Sveta maša bo ob 10. uri.

V Selcih bo v soboto ob 10. uri slovesnost svete birme. Pri sveti maši bodo v cerkvi lahko navzoči samo birmanci, botri in domači. Ostali farani boste slovesnost lahko spremljali na župnijski FB strani.

Prihodnjo nedeljo je žegnanje pri Sv. Tomažu.  

Lokacija:
Print Friendly and PDF