Preskoči na vsebino


Oznanila, 22. navadna – 29. 8. 2021

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost, obvezna je maska, razkuževanje rok in držanje varnostne razdalje.

Umrl je Vincencij Klemenčič po domače Jelencov Vinko z Bukovščice 8, pri nas v Selcih poznan ko Kajžarjev Vinko z Zabrekev. Pogreb bo jutri v ponedeljek ob 16. uri v Bukovščici. Krsta bo v mrliški vežici od 10.30 naprej. Spomnite se ga v svojih molitvah.

Od torka naprej bodo večerne svete maše v Selcih ob 19. uri na Bukovici ob 18. uri.

V torek zvečer bo ob 20. uri srečanje za starše veroučencev 9. razreda, da se dogovorimo o zadnjih pripravah na prejem zakramenta svete birme, ki ga bo škof Anton Jamnik podelil v soboto, 11. septembra. Več si lahko preberete v Farnem listu.

Vpis otrok k verouku bo v sredo popoldne in četrtek čez ves dan. Več o tem in o urniku verouka si preberite na prvi strani novega Farnega lista.

V sredo zvečer se prične birmanska devetdnevnica. Vsi farani lepo vabljeni k molitvi za letošnje birmance.

V četrtek ste k sveti maši in po njej k molitvi pred Najsvetejše za nove duhovne poklice še posebej vabljeni farani s Prtovča in Podlonka.

V četrtek bo ob 20. 15 v župnijski Krekovi dvorani srečanje za člane ŽPS. Vsi člani lepo vabljeni!

V petek bo obisk bolnih in ostarelih faranov na domu.

V noči s petka na soboto bo tiho celonočno češčenje Najsvetejšega. Vabljeni k molitvi za blagoslov veroučnega in šolskega leta ter birmance in njihove družine. Zadaj pod zvonikom je na mizi seznam v katerega se lahko vpišete za uro molitve.

V soboto bo po maši v Bukovščici Gaja Sušelj, učenka konzervatorija v Luxemburgu, imela kratek koncert. Na violino in orgle bo igrala dela J. S. Bacha in lastne skladbe.

V nedeljo otroci prinesite s seboj šolske torbe s knjigami in zvezki, da jih bomo ob začetku šolskega in veroučnega leta blagoslovili.

V nedeljo bo ob 15. uri zahvalna sveta maša na sv. Miklavžu.

Bog povrni za vse darove, ki ste jih namenili za cerkev.

Vzemite nov Farni list.

Lokacija:
Print Friendly and PDF