Preskoči na vsebino


Oznanila, 17. navadna (Krištofova) – 25. 7. 2021

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost, obvezna je maska in držanje varnostne razdalje.

Danes je ob 10. uri žegnanje na Sv. Miklavžu.

Danes se od nas poslavlja duhovni pomočnik Marko. Marko Bog povrni za vso pomoč! Pri sveti maši bo zanj darovanje v zahvalo in pomoč.

V četrtek ste ob 19.30 k molitvi pred Najsvetejše za nove duhovne poklice še posebej vabljeni farani iz Selc.

Svoje darove za MIVO lahko oddaste zadaj v poseben nabiralnik, če ste svoj dar morda pozabili, ga boste lahko oddali do nedelje ali pa vzamete položnico. Zraven lahko vzamete v zahvalo za vaše darove nalepko in kartonček z molitvijo k sv. Krištofu. Sedaj bom zmolil molitev za  blagoslov vozil, nato za blagoslov voznikov in za tem še nalepke in podobice, nato pa bom odšel pred zakristijo (cerkev) in blagoslovil avtomobile, med tem pa ste pevci povabljeni, da zapojete kakšno pesem. Nato pa bo sledil še sklepni blagoslov. Še enkrat Bog poplačaj vsak vaš dar, ki ga boste namenili v pomoč za nakup avtomobilov ali drugih prevoznih sredstev našim misijonarjem po svetu.

Lokacija:
Print Friendly and PDF