Preskoči na vsebino


Oznanila, 13. nedelja med letom – 27. 6. 2021

V naših župnijah (Selca, Bukovščica) se svete maše darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi, na lastno odgovornost, obvezna je maska in držanje varnostne razdalje.

Povabljeni, da na župnijski FB strani poslušate letošnje vrtnice, ki so posvečene sv. Jožefu.

V torek na praznik apostolov Petra, našega farnega zavetnika, in Pavla bosta sveti maši ob 8. in 20. uri. Lepo vabljeni k svetim mašam in k molitvi za novomašnike in svetost in stanovitnost že posvečenih duhovnikov.

Petek je prvi v mesecu zato bo obisk bolnih in ostarelih faranov na domu. Sporočite, če bi morda želel še kdo na novo obisk duhovnika.

V noči s petka na soboto bo tiho celonočno češčenje Najsvetejšega, ki s bo končalo s sveto mašo za nove duhovne poklice. Lepo vabljeni k molitvi. Zadaj pod korom je na mizi seznam v katerega se lahko vpišete za uro molitve.

Slovenska Karitas začenja z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, ki je namenjena zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin za socialno ogroženo otroke v Sloveniji. V lanskem letu so škofijske in župnijske Karitas pomagale s šolskimi potrebščinami 11.963 otrokom. Hvala za vse pretekle darove in prosijo za pomoč za naprej, saj so tudi letos potrebe enake ali še večje. Kdor želi pomagati naj vzame položnico zadaj na mizi pod zvonikom (Bukovica – zadaj pri vratih na klopci). Bog povrni za  vsak dar!

Prihodnjo nedeljo, prvo v mesecu juliju, obhajamo nedeljo Slovencev po svetu. Povabljeni, da se v duhu, predvsem pa v molitvi, povežemo z rojaki vseh treh Slovenij (domače, zamejske in po svetu).

Lokacija:
Print Friendly and PDF