Preskoči na vsebino


Oznanila, Velika noč – 4. 4. 2021

Jutri (danes) na Veliko noč bosta sveti maši ob 6.30 in ob 10. uri. Zjutraj bo možnost prejetja svetega obhajila do 8.15 in po drugi sveti maši do 12. ure.

Zaradi preprečitve širjenja epidemije covid-19 so vse svete maše brez navzočnosti vernikov. Svete maše lahko vsak dan spremljate na FB. Se vam zahvaljujem za razumevanje. Možnost prejetja svetega obhajila bo v Selcih vsak dan po sveti maši do 20. ure v sredo do 8. ure.

Lepo prosim, da se  v in pred cerkvijo držite varnostnih ukrepov za preprečitev širjenja epidemije (maska, varnostna razdalja, razkuževanje rok, število udeležencev).

Zahvaljujem se tudi vsem, ki ste okrasili in počistili cerkev, sodelovali s petjem, ter za vse darove, ki ste jih namenili za potrebe cerkve.

Jutri, na velikonočni ponedeljek, bosta sveti maši ob 6.30 in ob 10. uri. Zjutraj bo možnost prejetja svetega obhajila do 8.15 in po drugi sveti do 12. ure.

V tednu, ki je pred nami ni verouka. Otroci vabljeni, da pridete k svetemu obhajilu in spremljate sveto mašo po FB ali televiziji.

V nedeljo doma vsi (otroci, mladi in odrasli) pripravite kolesa, skiroje  in rolerje, da jih boste blagoslovili. Duhovnik bo v cerkvi zmolil molitev vi pa jih doma blagoslovite. Ko boste prihajali k svetemu obhajilu pa boste lahko vzeli blagoslovljeno nalepko. Sveti maši bosta ob 6.30 in ob 10. uri. Po obeh bo možnost prejetja svetega obhajila.

Vsem naj Vstali nakloni obilo blagoslova!!!!  

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF