Preskoči na vsebino


Oznanila, 4. postna – 14. 3. 2021

V naših župnijah (Selca in Bukovščica) SVETE MAŠE POTEKAJO Z NAVZOČNOSTJO VERNIKOV. Svete maše se darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi in na lastno odgovornost. V cerkvi v Selcih je tako lahko pri sveti maši največ 11 v Bukovščici pa 5 družin ali posameznikov, oz. oseb, ki živijo v skupnem gospodinjstvu. Prijave za navzočnost pri sveti maši sprejema v tem tednu župnik Damjan vsak večer med 20.00 do 20.30. Vsak dan bo pol ure pred sveto mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim za končanje epidemije in zdravo pamet politikov in nas vseh. Lepo prosim, da tisti, ki boste prišli k sveti maši, pridete tudi k rožnemu vencu in se usedete na mesta, ki so označena s številkami. Od danes bo v Selcih sveta maša še ob 11. uri! V Selcih je po vsaki sveti maši še pol ure možno prejeti sveto obhajilo razen ponedeljek in sreda samo takoj po sveti maši.

Danes popoldne ob 2-h  vabljeni v farno cerkev k pobožnosti križevega pota. Člani ŽPS se lahko javite za branje. Prijavo za udeležbo niso potrebne.

V petek, na praznik sv. Jožefa, bomo vstopili v Teden družine. Prav ta dan se r razglasitvijo papeža Frančiška začne tudi Leto družine, ki se bo zaključilo s svetovnim srečanjem družin v Rimu junija 2022. Slovesno odprtje bo ob 20. uri v cerkvi sv. Jožefa v Ljubljani. Prenos bo na facebooku in YouTube kanalu. Vabljeni k ogledu! Sveti maši v Selcih bosta ob 8-ih zjutraj in ob 7-ih zvečer.

Veroučenci povabljeni, da še naprej naredite vsak teden eno nalogo naprej, spremljate ali pridete k sveti maši in k obhajilu in si vsak dan vzemite ENO minuto za branje Svetega pisma.

Bog povrni za vse darove, ki jih boste ali ste jih že namenili za potrebe cerkve in vzemite nov Farni list ali pa si ga oglejte na spletni strani.

Lokacija:
Print Friendly and PDF