Preskoči na vsebino


Oznanila, 2. postna – 28. 2. 2021

V naših župnijah (Selca in Bukovščica) SVETE MAŠE POTEKAJO Z NAVZOČNOSTJO VERNIKOV. Svete maše se darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi in na lastno odgovornost. V cerkvi v Selcih je tako lahko pri sveti maši največ 11 v Bukovščici pa 5 družin ali posameznikov, oz. oseb, ki živijo v skupnem gospodinjstvu (prostori bodo označeni). Prijave za navzočnost pri sveti maši sprejema v tem župnik Damjan vsak dan med 20.00 do 20.30. Prenosi svete maše bodo tudi na Facebook strani Župniji Selca in Bukovščica. Vsak dan bo pol ure pred sveto mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim za končanje epidemije in zdravo pamet politikov in nas vseh. Lepo prosim, da tisti, ki boste prišli k sveti maši, pridete tudi k rožnemu vencu. V Selcih je po vsaki sveti maši še pol ure možno prejeti sveto obhajilo.

Danes popoldne ob 2-h  vabljeni v farno cerkev k pobožnosti križevega pota. Člani ŽPS se lahko javite za branje. Prijavo za udeležbo niso potrebne.

V torek bo ob 20.05 v farni cerkvi kratko srečanje za starše veročencev 3. razreda. Prosim, da se eden od staršev srečanja zagotovo udeleži.

V petek bo obisk bolnih in ostarelih faranov na domu. Če kje ne želite, ali če bi kdo želel na novo, da ga obišče duhovnik, sporočite župniku Damjanu.

V soboto vabljeni k molitvi pred Najsvetejše od 5.30 naprej. Ob 6.30 pa bo sveta maša in nato še pol ure možnost za prejetje svetega obhajila. Med molitvijo bo možnost za sveto spoved.

Veroučenci povabljeni, da še naprej naredite vsak teden eno nalogo naprej, spremljate ali pridete k sveti maši in k obhajilu in si vsak dan vzemite ENO minuto za branje Svetega pisma.

Lokacija:
Print Friendly and PDF