Preskoči na vsebino


Oznanila, 1. postna – 21. 2. 2021

V naših župnijah (Selca in Bukovščica) SVETE MAŠE POTEKAJO Z NAVZOČNOSTJO VERNIKOV. Svete maše se darujejo v skladu z navodili slovenskih škofov. Pridite samo, če ste zdravi in na lastno odgovornost. V cerkvi v Selcih je tako lahko pri sveti maši največ 11 družin ali posameznikov, oz. oseb, ki živijo v skupnem gospodinjstvu (prostori bodo označeni). Prijave za navzočnost pri sveti maši sprejema v tem tednu brat Marko vsak dan med 20.00 do 20.30. Prenosi svete maše bodo tudi na Facebook strani Župniji Selca in Bukovščica. Vsak dan bo pol ure pred sveto mašo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim za končanje epidemije in zdravo pamet politikov in nas vseh. Lepo prosim, da tisti, ki boste prišli k sveti maši, pridete tudi k rožnemu vencu. V Selcih je po vsaki sveti maši še pol ure možno prejeti sveto obhajilo.

Danes popoldne ob 2-h  vabljeni v farno cerkev k pobožnosti križevega pota. Člani ŽPS se lahko javite za branje. Prijavo za udeležbo niso potrebne.

Od jutri do petka imajo otroci šolske počitnice, zato tudi verouka ni. Ali bo s ponedeljkom, 1. 3., verouk v učilnicah pa je odvisno od navodil škofov. Če ne bo dovoljeno, bo verouk še vedno potekal na daljavo.

Vzemite nov Farni list ali pa si ga oglejte na spletni strani.

 

V župniji imamo tri pokojne. Danes (nedelja) popoldne ob 15-ih bo pogreb Angele Bertoncelj r. Košir iz Selc 54, v sredo ob 15-ih bo pogreb Franca Marenka  (Blažonov) iz Selc 72, v četrtek ob 15-ih pa bo pogreb Valentina Benedika (Benedkov Tine) iz Spodnje Luše 7. Vse priporočam v molitev.

Lokacija:
Print Friendly and PDF