Preskoči na vsebino


Oznanila, 3. 1. 2021 – 2. ned. po Božiču

Zaradi razmer še vedno ne morete priti k sveti maši. Povabljeni da sveto mašo spremljate po facebooku (Župniji Selca in Bukovščica)  in izkoristite možnost prejetja svetega obhajila.

V torek je drugi sveti večer. Oblikujmo v družinah lep sveti večer z blagoslovom in kajenjem doma, molitvijo rožnega venca, prepevanjem ali poslušanjem božičnih pesmi.

V sredo je praznik Gospodovo razglašenje. Sveta maša ob 8. uri bo v Bukovščici in jo lahko spremljate po facebooku in po maši bo pol ure možnost prejetja svetega obhajila. Zvečer bo maša v Selcih in po njej možnost prejetja svetega obhajila. Za otroke se bo v sredo končala adventna akcija Otroci za otroke. Svoje darove za lačne otroke (hranilnike, ki ste jih naredili iz adventnega koledarja) lahko prinesete že danes ali pa v torek ali pa prihodnjo nedeljo, ko boste prišli k svetemu obhajilu. V imenu vseh lačnih otrok v misijonskih deželah – BOG VAM POVRNI S SVOJIM BLAGOSLOVOM!

Kot je bilo že oznanjeno letošnje koledovanje, v obliki kakršnega smo se veselili vsako leto, odpade. Svoje darove za misijone lahko oddate v nabiralnik poleg Betlehemske lučke miru, ter vzemite blagoslovljeno nalepko. Ta možnost bo do Treh kraljev.

Zadaj v cerkvi, pri verskem tisku, lahko dobite  kadilo, oglje, blagoslovljeno sol, pratiko, Marijanski koledar, Misijonska obzorja, Prijatelja.

Lokacija:
Print Friendly and PDF