Preskoči na vsebino


oznanila, 27. 12. 2020 – Sveta Družina

Zaradi razmer še vedno ne morete priti k sveti maši. Povabljeni da sveto mašo spremljate po facebooku (Župniji Selca in Bukovščica)  in izkoristite možnost prejetja svetega obhajila.

V četrtek je drugi sveti večer. Oblikujmo v družinah lep sveti večer z blagoslovom in kajenjem doma, molitvijo rožnega venca, prepevanjem ali poslušanjem božičnih pesmi. Sveto mašo ob 10. uri lahko spremljate po facebooku in po maši še pol ure možnost prejetja svetega obhajila. Pri sveti maši bomo Bogu v zahvalo zapeli zahvalno pesem.

V petek, na novega leta dan vabljeni k spremljanju svete maše po facebooku ob 10. uri in po njej še do 12. ur možnost prejetja svetega obhajila.

Sobota je prva v mesecu, vabljeni k molitvi za nove duhovne poklice. Ob 6. uri bo začetek molitve pred Najsvetejšim in ob 6.30 sveta maša in nato še pol ure možnost prejetja svetega obhajila.

Kot je bilo že oznanjeno letošnje koledovanje, v obliki kakršnega smo se veselili vsako leto, odpade. Svoje darove za misijone lahko oddate v nabiralnik poleg Betlehemske lučke miru, ter vzemite blagoslovljeno nalepko. Ta možnost bo do Treh kraljev.

Zadaj v cerkvi, pri verskem tisku, lahko dobite  kadilo, oglje, blagoslovljeno sol, pratiko, Marijanski koledar, Misijonska obzorja, Prijatelja.

Lokacija:
Print Friendly and PDF