Preskoči na vsebino


Oznanila, 3. adventna – 13. 12. 2020

Zaradi razmer še vedno ne morete priti k sveti maši. Povabljeni da sveto mašo spremljate po FB in izkoristite možnost prejetja svetega obhajila.

Danes popoldne vabljeni (po FB seveda) k adventni pobožnosti, molitvi rožnega venca in litanijah. Molitev je namenjena za vse mlade, da bi imeli pogum in vero, da bi sklepali zakrament svetega zakona ter za vse pare, ki živijo skupaj in imajo otroke, da svoje stanje uredili pred Bogom. Poroka ni samo list ampak življenjska odločitev in s sklenitvijo zakramenta imate dostop do obilice Božjih milosti (sveto obhajilo, sveta spoved).

V sredo se začne božična devetdnevnica. Pomagala nam bo odkrivati božično skrivnost in nas notranje uglasiti za sprejem božičnega sporočila. Radi spremljajte sveto mašo po FB in otroci, doma oblikujte sprevod za Marijo po domači hiši.

Veroučenci imate pouk v šoli še vedno na daljavo zato tudi veoruka ni in tudi spovedi med veroukom ni možno imeti. Možnost za sveto spoved za veroučence, ki obiskujete verouk v Selcih bo takole: 4. in 5. razred v torek med 16. in 17.30 uro, za 6. in 7. razred v sredo med 16. in 17.30 uro ter za 8. in 9. razred v četrtek med 16. in 17.30 uro. Za otroke, ki obiskujete verouk na Bukovici bo spoved v petek med 16. in 17.30 uro. Za otroke, ki obiskujete verouk na Prtovču v petek po sveti maši ob 18.45.  Na spoved se lepo pripravite doma, da bo spoved lepo, tekoče potekala. Ne pridite vsi naenkrat ampak se med sabo dogovorite, kdaj bo kdo prišel.  Za odrasle bo možnost za sveto spoved vsak dan po sveti maši ter v nedeljo popoldne med 16. in 19. uro.  Lahko pa se za zakrament svete spovedi ali samo osebni pogovor dogovorimo tudi ob drugem času, po predhodnjem telefonskem dogovoru. Pokličite župnika Damjana 041-798-376 ali br. Marka 041-288-885. Za spoved ne čakajte do zadnjega dne pred praznikom! Hvala za razumevanje.

Zadaj si pod zvonikom si lahko kupite Marijanski koledar, Pratiko, kadilo, oglje, ter vzamete novo številko revije Prijatelj in Misijonska obzorja.

Lokacija:
Print Friendly and PDF