Preskoči na vsebino


Oznanila, 2. adventna - 6. 12. 2020

Še enkrat se vam zahvaljujem za vse darove (denar in igrače), ki ste jih namenili prejšnjo nedeljo za Karitas. Naj vam Bog bogato povrne vašo darežljivost.

Danes popoldne vabljeni k adventni pobožnosti, molitvi rožnega venca in litanijah. Molitev je namenjena za vse mlade, da bi imeli pogum in vero, da bi sklepali zakrament svetega zakona ter za vse pare, ki živijo skupaj in imajo otroke, da svoje stanje uredili pred Bogom. Poroka ni samo list ampak življenjska odločitev in s sklenitvijo zakramenta imate dostop do obilice Božjih milosti (sveto obhajilo, sveta spoved).

V torek na praznik Brezmadežne bo sveta maša v Bukovščici ob 8. uri zjutraj in  pol ure po sveti maši možnost prejetja svetega obhajila. Zvečer ob 18-ih pa bo sveta maša v Selcih.

Veroučenci ste prejšnjo soboto in nedeljo dobili v poštnih nabiralnikih Adventne koledarje, ki jih pošilja Misijonska pisarna. Naj bo lep pripomoček za dobro pripravo na Božič. Če sem morda kakšen dom ponesreči zgrešil se opravičujem. Koledar je na razpolago zadaj pri verskem tisku. Birmanci pa lahko še danes naročite ponovitve slik z birmanske slovesnosti.

Zaradi razmer še vedno ne morete priti k sveti maši. Povabljeni da sveto mašo spremljate po FB in izkoristite možnost prejetja svetega obhajila. Vsak dan pol ure po sveti maši, ob nedeljah pa še precej več časa dopoldne.

Lokacija:
Print Friendly and PDF